Magunkról

A Bonobroker Bank és Biztosítás Ügynök több mint 5 éves sikeres múltra tekint vissza.
Alapítónk időben felismerte, hogy hatalmas igény van pénzügyek terén is ügyfélközpontú független tanácsadó szolgáltatásra. A ténylegesen független tanácsadás jóval többet követel meg munka és befektetett idő és szaktudás terén a tanácsadótól, mint egyéb tanácsadók esetben. A függetlenségünknek súlyos időráfordítás ára van, hiszen a kollegáink a felmerült ügyféligényeket megversenyeztetik, előminősítik az összes partnerpénzintézetnél egyesével. Mi hiszünk a függetlenségbe, hiszen ez jelenti Önnek a tényleges garanciát a szolgáltatásainkra.

A banki előminősítéseknek köszönhetően kizárólag minősített, működő ajánlatokat teszünk ügyfeleink elé. Kerüljük az olyan típusú "marketing ajánlatokat" amelyek a legkedvezőbb feltételeket tartalmazzák, azonban a gyakorlatban nem működőképesek az igénylő számára.

A szakmához való hozzáállásunk és hitvallásunk sikerességét mi sem mutatja jobban, minthogy az elmúlt öt évben folyamatosan növekszik ügyfélkörünk és bővülnek a szolgáltatásaink. Pénzügyi tanácsadóink folyamatos szakmai és értékesítési képzéseken vesznek részt a minőségi szolgáltatásaink fenntartása és fejlesztése érdekében. Gyakorlati tanácsainknak köszönhetően akár már az első találkozó alkalmával is százezer forintokat spórolhat meg egy-egy információnak, szolgáltatásunknak köszönhetően.

Kényelmi szolgáltatásainknak köszönhetően az ügyintézés teljes folyamatát átvállaljuk, aminek köszönhetően Önnek rengeteg időt, sorban állást spórolunk meg.

Szolgáltatásaink:

  • Lakossági hitelek (lakáshitel, építési hitel, szabad fehasználás)
  • Vállalati hitelek (vállalati hitel, forgóeszköz hitel, faktorálás, pályázatírás)
  • Befektetés (rövid-, közép- és hosszú távon)
  • Biztosítás, védelem
  • Nyugdíj

Tegyen próbára minket, kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat és 24 órán megkeressük Önt.

PSZÁF engedély szám: EN-I-1343/2010. számú határozat